Over mij

In het familie- en erfrecht komt alles samen, het raakt de basis van ons als mens. Het is een uitdaging om mensen bij te staan in een maatschappij die vrijer, opener en ingewikkelder is dan ooit. Het afwikkelen van familie- en erfrecht zaken vraagt om specialistische kennis, dat staat voor Chantal voorop. Chantal beschikt daarnaast over veel mensenkennis, levenservaring en vaardigheden. Juist als het conflict escaleert en de belangen groot zijn is het belangrijk trouw te blijven aan het doel en om tot een reële en zorgvuldige afwikkeling te komen. Dit geldt voor zowel advies zaken, als procedures, want in een aantal gevallen is een procedure niet te voorkomen.  Expertise in het recht en ervaren in het vak als advocaat en mediator dat is Chantal. Chantal gaat voor een haalbaar resultaat als het kan toekomstgericht en bestendig, Ze spreekt begrijpelijke taal en is vooral eerlijk. De juridische kennis en vaardigheden zijn opgedaan door vele specialistische opleidingen, jaarlijkse bijscholing en de intrinsieke wil te blijven ontwikkelen. Niet alleen als advocaat, ook als mediator en parenting coordinator.

Chantal staat u bij als advocaat in een procedure, als advocaat-mediator als een onpartijdige en neutrale deskundige, als parenting coordinator en als adviseur rondom familie- en erfrechtelijke vraagstukken.

Chantal is aangesloten bij de Vfas, het keurmerk voor familie-en erfrecht en voor advocaten en mediators;
is Parenting Coorninator en lid van de Mfn.
E-mail: vandersprong@lovislaw.nl

Rechtsgebiedenregister NOvA

Mr. Chantal van der Sprong heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht
    • Echtscheiding, alimentatiezaken, omgangsregelingen
    • Internationaal privaatrecht
    • Jeugdbeschermingsrecht
    • Mediation
    • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.